Tekst komt van Aunty Acid . Herkenbaar. Dan lig ik op de bank al te slapen en heb ik weer eens een deel van een film of serie gemist, om vervolgens een uur of langer in bed wakker te blijven liggen en komen er allerlei gedachten voorbij. Heel irritant is dat.
Vanmiddag heb ik panlasagne met gehakt en mozzarella, een recept van Appie Geijn, gemaakt. Ik was vergeten een foto te maken van dat het gerecht op de borden lag, dus maar even een foto van het gerecht in de heksenpan, ik bedoel in de pan van de Tefal 45-in-1 multicooker.
Ik heb de ingrediënten hetzelfde aantal minuten op groente en baking gebakken en vanaf stap twee op groente en steam gekookt. Ik heb de tijden van het recept aangehouden.
Nu ben ikzelf niet zo dol op basilicumblaadjes en die heb ik er niet door gedaan. Ook was ik de wortels van de week vergeten te bestellen, daarvoor in de plaats heb ik een klein potje wortels erdoor gedaan, maar pas nadat ik de tomaten erdoor had gedaan. Als extra heb ik er een bakje champignons in stukjes doorheen gedaan.
Voor diegenen die goed naar de foto kijken, ja, het klopt, je ziet de mozzarella niet, maar die is er al doorheen gesmolten.
De panlasagne met gehakt en mozzarella was erg lekker en morgen is het restant nog lekkerder. Die ga ik morgen opbakken. Dat wordt dus weer smullen.
Mocht je nu zelf lasagnebladen willen maken, dan kun je op onderstaand filmpje zien hoe je zelf lasagnebladen kunt maken.
Reacties
Een reactie posten